Pre-Professional Intensive Schedule 2024



## **Pre-Professional Triple Threat Advanced Training Intensive**

## Drayton Entertainment Youth Academy August 19th - 23rd

**Created on:** 07-09-2024 **Version:** 6

**Last Updated:** 07-26-2024 **NOTE:** Subject to change.

	Monday, August 19th	Tuesday, August 20th	Wednesday, August 21st	Thursday, August 22nd	Friday, August 23rd
8:30 AM 8:45 AM	Doors open	Doors open	Doors open	Doors open	Doors open
9:00 AM 9:15 AM	Orientation/Intro David Connolly	Music - Into the Woods  Music Director (1h; (9-10)	Kerry Butler Zoom Call	David Bennett Zoom Call	Choreography - & Juliet Part 2  Kae Kae and Music Director  (2h 30m; 9-11:30)
9:30 AM 9:45 AM	Music - Sounds While Selling Music Director (1h; 9:30-10:30)  Break  Choreography - Sounds While Selling Julia McLellan and Music Director (2h 15m; 10:45-1)		<b>Monologues</b> Vanessa Sears <u>Group 1</u> (2h 30m; 9:30-12)	<b>Music Review</b> Music Director	
10:00 AM 10:15 AM		Choreography - Into the Woods Rachel Fairbanks and Music Director (2h 15m; 10-12:15)  Lunch		<b>Monologues</b> Hailey Lewis <u>Group 2</u> (2h 15m; 10-12:15)	
10:30 AM 10:45 AM					
11:00 AM 11:15 AM					
11:30 AM					Break
11:45 AM 12:00 PM			Lunch		Audition Workshop David Connolly (1h; 11:45-12:45)
12:15 PM 12:30 PM				<b>Music Review</b> Music Director	
12:45 PM 1:00 PM	Lunch	Music - & Juliet Part 1 Music Director (1h; 12:45-1:45)	Acting Through Song Audition Cuts Nestor Lozano Jr. and Music Director Group 2 (2h 15m; 12:45-3)	Lunch  Theatrical Intimacy Workshop  Anisa Tejpar (1h 30m; 1:30-3)	Lunch
1:15 PM 1:30 PM					Show and Tell (1h; 1:15-2:15)
1:45 PM	Acting Through Song Audition Cuts Julia McLellan and Music Director Group 1 (2h 30m; 1:30-4)	<b>Choreography - &amp; Juliet Part 1</b> George Absi and Music Director (2h 15m; 1:45-4)			
2:00 PM 2:15 PM					Break
2:30 PM 2:45 PM					<b>Workshop</b> Mariah Campos (1h 30m; 2:30-4)
3:00 PM 3:15 PM 3:30 PM 3:45 PM			Music - & Juliet Part 2 Music Director (1h; 3-4)	Choreo Review David Connolly and Music Director (1h; 3-4)	
4:00 PM 4:15 PM	End of Day	End of Day	End of Day	End of Day	Travel to St Jacobs (5:30PM - Tour, 6:00PM - Pizza, 7:30PM - Show)